کشور ایران در کنار قدمت تاریخی از تنوع فرهنگی بالایی نیز برخوردار است. این تنوع در موضوعات مختلفی خود را نشان می دهد که از آن جمله، تنوع گویش، پوشش، سبک زندگی و البته تنوع غذایی است. هر منطقه از ایران غذاهای مخصوص و سنتی خود را دارد که در مقالات گذشته به معرفی آنها پرداخته ایم. اما اکنون قصد داریم به تنوع نان در ایران بپردازیم. در مناطق مختلف ایران نان های متنوعی وجود دارد که پرداختن به همه آنها در این مقاله میسر نیست و صرفا چند نان اصیل ایرانی که تقریبا در تمام ایران استفاده می شود را معرفی می کنیم.

نان تافتون

شکل این نان گرد و ضخامت آن 5 میلیمتر است و پخت آن به مراتب آسان تر از بقیه مدل های نان می باشد.


اشپزی نان ,تنوع ,معرفی ,مدل ,های ,صرفا ,دارد که ,خود را ,ایرانی که ,که تقریبا ,نان اصیلمنبع

طرز تهیه چند مدل نان

طرز تهیه سبزی پلو و مانی پلو

طرز تهیه سه نوع مربای خوشمزه و پر طرفدار

طرز تهیه چند نوع مارمالاد تابستانی

طرز تهیه مربای، انجیر، آلبالو و گل

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروش کمد دیواری بانوی زیبا فروشگاه معرفی اجناس آقا مهدی آشپز مجموعه قطعات بیل مکانیکی Pc200 ارزان فروشگاه خرید اینترنتی iooonajoi123 قفس فیلم خرید و فروش دستگاه جوش آلومینیوم